Ben jij bijna afgestudeerd en heb je veel in je mars? Dan wordt het tijd om de arbeidsmarkt op te gaan om je talent te verzilveren. En als dat érgens kan, dan is het wel binnen een traineeship bij Delta Lloyd! Delta Lloyd biedt traineeprogramma’s voor high potentials met verschillende achtergronden en interesses. Ga jij de uitdaging aan?

Met een traineeship bij Delta Lloyd ga je direct zelfstandig en betaald aan de slag in een prettige omgeving. Een omgeving waarin jij je tanden zet in uitdagende opdrachten waar je veel van leert. Je hebt de keuze uit vier traineeships die je de mogelijkheid geven om het verschil te maken. Ben je een kei in leidinggeven? Of zijn financiën juist meer jouw ding? Vanaf dag één kun je laten zien wat je waard bent.

Met een op maat gemaakt programma geven we je de ruimte om te laten zien wat je kunt en je talenten te ontplooien. Dit betekent ook dat we een beroep doen op je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Alleen jij kunt je traineeship immers tot een succes maken. Aan het einde van je  traineeship stroom je door naar een functie die je op het lijf is geschreven.